Blog masonry

Idei de amenajare a balconului

Atunci când locuiești la casă, oaza de liniște și relaxare poate fi creat într-un mic colț de grădină, cel mai probabil la umbra unui copac. Dar persoanele care stau la bloc, ce beneficii pot crea în acest sens?

Ei bine, pentru ei balconul poate fi transpus în aceeași atmosferă relaxantă prin câteva mici trucuri practice și utile.

Renovare sau schimbarea locuinței?

Aceasta este o întrebare întâlnită destul de des în rândul persoanelor cărora, poate, ceva nu le mai place la locuința actuală, ori poate au nevoie de un spațiu mai mare decât cel existent deja. Decizia nu este una ușoară, fiecare…

Mit sau adevăr? 3 concepții legate de renovarea locuinței

Lucrurile de calitate au prețuri foarte mari.  În spațiu mic, trebuie să folosești mobilier mic. O locuință renovată se vinde mai repede și la un preț mai mare. Cu siguranță, ai auzit cel puțin odată frazele de mai sus.  Le-am…

Idei și sfaturi pentru o bucătărie utilă și modernă

Nu toate bucătăriile arată la fel, știm foarte bine acest lucru. În schimb, există numeroase soluții pentru amenajarea acestora, încât nu ar trebui să ne facem griji de dimensiunile sau forma lor. Care sunt principalele elemente de care trebuie să…

Cum să alegi paleta de culori potrivită

Cum să alegi paleta de culori potrivită pentru locuința ta?

Atunci când vine vorba de amenajarea locuinței, alegerea culorilor este una dintre cele mai grele decizii de luat. Indiferent că ne referim la culoarea pereților, a mobilierului sau a obiectelor de decor, este recomandat ca toate acestea să se îmbine perfect și creeze o atmosferă potrivită nevoilor tale.

Idei și sfaturi pentru amenajarea unui living de vis

Livingul este, de cele mai multe ori, locul în care ne petrecem cel mai mult timp atunci când suntem acasă, de aceea încăperea trebuie să ne ofere tot confortul de care avem nevoie, atât noi, cât și întreaga familie.

5 + 1 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când renovezi baia

Știm cu toții, baia este, poate, încăperea renovată cel mai rar din locuința noastră. De aceea, atunci când planificăm ajustarea acesteia, sunt câteva lucruri de care ar fi bine să ținem cont pentru a avea o baie funcțională și estetică pentru mult timp.

1. Aranjarea corectă a obiectelor sanitare

Poate că la prima vedere sună simplu și banal, dar acesta este un pas foarte important atunci când renovezi baia. În procesul de planificare și întocmire a listei de cumpărături, trebuie avută în vedere atât alegerea corectă a mobilierului, cât și măsurarea spațiului pe care îl avem la dispoziție.

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Bună, cum pot să te ajut?