EXECUTIE CONSTRUCTII CASE

executie constructii case vile bucuresti
EXECUTIE CONSTRUCTII CASE&VILE

Construim la cerința beneficiarului orice tip de imobil cu predare la cheie sau la rosu și încercăm sa acoperim o plaja larga de servicii pentru ca dumneavoastră să nu aveți grija conducerii, aprovizionarii, coordinării, execuție și controlului unui șantier acestea fiind făcute preponderent de către echipa noastră.

Singurele griji pe care dumneavoastră o sa le aveți o sa fie ce culoare sa aibă pereții, ce model de faianță sa fie în bucătărie sau ce culoare sa aibă parchetul.

De restul ne ocupam noi.

-asiguram toate cofrajele, scule și unelte, elemente de deservire a șantierului s.a.m.d necesare execuției construcției beneficiarul nefiind nevoit sa investească absolut nimic în aceasta privință.

-colaborăm cu alți ingineri specializați pe mai multe domenii de activitate din acest domeniu și putem asigura și partea de proiectare, ofertare, întocmire a proiectul tehnic în vederea obtinerii autorizației de construire.

– din momentul în care începe colaborarea se asigura pe toată durata proiectului consultanță în vederea întocmirii documentației aferente imobilului, consultanță in vederea achiziției de materiale necesare (cantități, producător, logistică, termeni de livrare), consultanta în vederea optimizării proiectului dacă deja există.

– încercăm sa ne punem la dispozitie toate cunoștințele pentru a oferi un nivel ridicat de calitate, confort, durabilitate, eliminarea anumitor vicii ale construcțiilor ce pot apărea în execuție și livrarea unor imobile ce nu prezintă probleme în perioada de exploatare.

– echipa noastră poate lucra fără probleme independent dar pentru asigurarea unei execuții de top vor fi supravegheatia permanent. Încercăm totodată sa optimizăm, sa gândim și sa programăm fiecare etapa pentru a nu exista timpi morți, dificultăți cu livrarea, timpi de așteptare s.a.m.d. și pentru a putea respectata termenii de predare stabiliti anterior.

-nu executam niciun imobil fără a avea în prealabil un proiect tehnic, niște timpi de pregătire a santierului și o programare atentă a acestuia.

Având în vedere totalitatea serviciilor oferite precum si calitatea și seriozitatea cu care sunt realizate și preturile noastre sunt pe măsură.

Dacă v-am trezit interesul, aveți întrebări și doriți o colaborare nu ezitați sa ne contactați.

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a vă răspunde la întrebări. Intreaba-ne orice!
👋 Bună, cum pot să te ajut?